3 optical drives? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2004, 04:27 PM   #11 (permalink)
Join Date: Dec 2003
Posts: 207

lights dont take that much 3 drives dont take that much as they arent all going to be running all the time.

also its less of a draw having 3 optical drives than 2 hdd and 2 optical drives etc

I have 2 hdd a gig of ram ati card 2 optical drives a floppy drive a video capture card and fans with a 450 antec...... 380 shoud be enough

amd643200+ is offline  
Old 03-03-2004, 05:14 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb

Can you burn videogames with a DVD-RW? I know I can't do it on a CD-RW.

I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Old 03-03-2004, 05:55 PM   #13 (permalink)
Join Date: Dec 2003
Posts: 207

if you mean ps2 games than yes (and not all ps2 games are dvd's)

but you need a mod chip I have a magic 3.1 in my ps2 you can also copy x box games but you need to ftp into the xbox and then save them and burn them
amd643200+ is offline  
Old 03-03-2004, 10:08 PM   #14 (permalink)
Join Date: Feb 2004
Posts: 241

Your system mbd allows 4 ide devices,2 Masters,2 slaves.
It can be 1 HD and 3 Optical.Or any other combo.
Take your pick.
Anymore will have to be external.usb if possible.

stan-the-man is offline  
Old 03-04-2004, 06:31 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to msychk

i took the thermometer and neon light out......so they wont be a problem anymore.
i also have to paint the dvd burner too - a nice blue - which will be another job all its own!!
msychk is offline  
Old 03-29-2004, 07:28 AM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
Apokalipse's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,556

wow, stan-the-man actually made sense there
but that's only generally, ive seen mobo's with 4 IDE ports (2xATA100, 2xATA133) so they can connect 8 IDE devices
basically you can put it into whatever IDE slot, but if its on the same channel as the hard drive it can cause errors transferring to and from it
it's not good transferring data to and from drives on the same channel

Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.