2 questions.... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-29-2004, 11:25 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Question 2 questions....

Ok, I have 2 questions, which don't really relate to each other.

1. As I was looking for an OS, I came across this:

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...102-141&depa=0

Now where it says the thing about having to be purchased w/the hardware...what does that mean???

2. My processor is P4 2.8 GHz (sig) and my mobo allows me to overclock it up to 30%. How high would it be then?
__________________

Regulus is offline  
Old 08-29-2004, 11:27 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 416
Send a message via AIM to chog
Default

3.64 GHZ if i did the math right......
__________________

chog is offline  
Old 08-29-2004, 11:30 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 887
Default

ok lets do the math.
2800 x 30 / 100 = 840
840 + 2800 = 3640

you should get around 3.6ghz.

newegg won't sell you the operating system unless you buy some form of hardware from them.
xotix is offline  
Old 08-29-2004, 11:32 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

thats kinda lame you also gotta buy hardware. Btw get XP Pro =P
Nubius is offline  
Old 08-29-2004, 11:44 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

3.6Ghz...that's quite a jump of speed there!
And apparently if the system goes unstable with this overclocked speed, I can set it back to default 2.8Ghz...can all mobos do that?

It is lame, Nubius...I'm on a SUPER tight budget...like $100, and I'm trying to find XP home (not the upgrade) for that much or less. grrrrrr...
Regulus is offline  
Old 08-30-2004, 01:22 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

I can send a burned copy of XP Pro...but shhhhh don't tell bill gates
Nubius is offline  
Old 08-30-2004, 12:15 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

a copy of Xp pro? whenever I try burning microsoft CDs, it doesn't work...but you can't be serious, can you?
Regulus is offline  
Old 08-30-2004, 12:53 PM   #8 (permalink)
TMT
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 241
Default

Quote:
Originally posted by Regulus
I'm on a SUPER tight budget...like $100, and I'm trying to find XP home (not the upgrade) for that much or less. grrrrrr...
Why don't you try eBay? I'm almost certain you'll get it for less than $100 there. I'd recommend Professional over Home though.

TMT.
__________________

TMT is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.