2 computers 1 screen - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-16-2005, 05:57 AM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

I have a KVM switch and it's very good indeed, it is powered off the keyboard wire so I don't need to bother with any extra power lead. And to switch computers I can just use keyboard shortcuts so the KVM can go under the desk.

As for resolution, there's absolutely no impact. Everything looks fine, and mine was the cheapest one I could find so it's not something to worry about. I can still use the KVM with every resolution setting.
__________________

__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 03-16-2005, 11:52 PM   #22 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 34
Default

http://www.tigerdirect.ca/applicatio...=D700-2208%20P

i was looking at this one, but i ill check out ebay and see what they got.

thanks all for the respondes.

the same product on ebay

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...758810934&rd=1
__________________

staincafe is offline  
Old 03-16-2005, 11:55 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 635
Default

If the *digital* kvm doesnt support the resolution you're running at it simply won't show the screen. When a kvm draws power from the ps2 ports it tends to make your mouse flakey, especially during gameplay. Mine does this, my mouse will all of a sudden just die in the middle of Counterstrike. You want a kvm with a powersupply.

You can use your usb mouse with a kvm, get a usb to ps2 adapter.
__________________
AMD 64 x2 3800 Venice @ 2.0
Zalman 7700 @ 28c
Gigabyte K8NXP-SLI
2 x Samsung 1gb DDR400 CL2.5
2 x eVga 6800 256mb GT
430mhz Core / 1.1ghz Memory
M-Audio Firewire-410
Sandra Memory Bench:
Sandra Cpu Arithmetic:

Eat your heart out intel.
senseless is offline  
Old 03-17-2005, 12:04 AM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 34
Default

yeah i just noticed no usp on that one.

no gameplay so im not worried about flakey mouse
staincafe is offline  
Old 03-17-2005, 12:52 AM   #25 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 404
Send a message via AIM to Pilotwings119 Send a message via Yahoo to Pilotwings119
Default

Quote:
Originally posted by senseless
You can use your usb mouse with a kvm, get a usb to ps2 adapter.
yeah i thought about that too- it doesnt matter that much
Pilotwings119 is offline  
Old 03-17-2005, 12:53 AM   #26 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 404
Send a message via AIM to Pilotwings119 Send a message via Yahoo to Pilotwings119
Default

Quote:
Originally posted by staincafe
the same product on ebay

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...758810934&rd=1
are you bidding on it? that one looks just fine- a lot cheaper than retail!!
Pilotwings119 is offline  
Old 03-17-2005, 01:17 AM   #27 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 34
Default

i want usb on kvm im gonna look around a bit more
__________________

staincafe is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.