2 cd drives - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-15-2004, 12:05 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 183
Send a message via AIM to AndTwenTy10 Send a message via Yahoo to AndTwenTy10
Default

Yea just move the little jumper..
__________________

AndTwenTy10 is offline  
Old 12-15-2004, 10:37 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1
Default

Hello, I have a a AMD processer with 1200MHZ
and 256MB. It supports Windows 2000 aND XANEX
I'm not at this time totally familiar with the specs of my
computer. I was attempting to install a dvd drive in my CPu,
whilw doing so my hand got caught up in the cabel and I pulled,
a few out. I inserted them back in the slots. While the system is booting it stops and tell me scsi master is not responding along with my cdrom drives. I'm thinking I don't have the cables in right (Please help) It wont reboot all the way
__________________

Ataylor is offline  
Old 12-15-2004, 05:15 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 408
Default

well i got mine up and running, thanks to apokalipse thanks a lot guys.
__________________

__________________
antec nine hundred
abit IP35 pro
Q6600 @ 3.3ghz
Evga 8800GTX
4GB Corsair XMS 800
150gb WD 10k
300gb seagate 7.2k
22" Samsung 5ms lcd
21" Sceptre lcd
cloud is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.