-12v error message - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2005, 07:03 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 57
Default

New question: What if every hardware monitoring program you use shows multiple PSU's running off voltages?

I put in two alternate ones recently and both showed 6.85v (constant) for the +5v and the -12 was never at -12 but closer to -4 or -5.
__________________

lokivn is offline  
Old 01-02-2005, 09:01 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 330
Default

psu are delecet parts
__________________

Amd64Boy is offline  
Old 01-02-2005, 09:12 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

Not as fragile as other parts of the computer.
__________________

__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.