1.6TB!!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-20-2004, 07:13 AM   #21 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I want one!!!
I was planning to get half a terabyte of storage in my next computer, but now it seems just tiny
download, download and download, a year of non-stop P2Ping and you'll fill up most of it
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 08-20-2004, 08:06 PM   #22 (permalink)
TMT
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 241
Default Re: 1.6TB!!!

Quote:
Originally posted by koldapu
1.6 terabytes of storage (1600GB!!!!)
It's actually 1638.4GB! You can't forget that extra 38.4GB there, it's valuable! Although, in saying that, with a drive that size, such an amount of space would probably mean nothing to you, but still!

TMT.
__________________

TMT is offline  
Old 08-20-2004, 08:23 PM   #23 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

imagine the amount of.......errrrrrrr......."videos" you could put in that much space......ahhhhhhhh
jaksback is offline  
Old 08-20-2004, 08:34 PM   #24 (permalink)
TMT
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 241
Default

Quote:
Originally posted by jaknlisa619
imagine the amount of.......errrrrrrr......."videos" you could put in that much space......ahhhhhhhh
Hahaha!

TMT.
TMT is offline  
Old 08-20-2004, 09:43 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default Re: Re: 1.6TB!!!

Quote:
Originally posted by TMT
It's actually 1638.4GB! You can't forget that extra 38.4GB there, it's valuable! Although, in saying that, with a drive that size, such an amount of space would probably mean nothing to you, but still!

TMT.
actually . . . we're both wrong, because according to LaCie, 1TB = 1,000,000,000,000 bytes = 976,562,500kilobyte = 953,674.3164MB=931.3225GB, so 1.6TB = 1,490.116GB
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 08-20-2004, 10:00 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by koldapu
byte, kilobyte, megabyte, gigabyte, terabyte, petabyte, exabyte, zettabyte, yottabyte, brontobyte
is there really just ONE company in the world that has over a brontobyte of storage? i mean geez, thats just unheard of...
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 08-20-2004, 10:04 PM   #27 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,714
Default

probably google or something . . .

lol . . .
__________________
<SMALL><font color=\"blue\">Desktop
AMD Athlon 64 3000+ Winchester @ 2000MHz
MSI K8N Neo4 nForce4 Ultra
ThermalTake Tsunami Dream Black w/ Side Window
Antec Neopower 480W
Maxtor 250GB SATA + Seagate 200GB SATA
Patriot 2GB (2x1024) PC3200
NEC ND-3520A DVD+/-RW
Dell 2005FPw 20.1\" Widescreen LCD
ATi Radeon x800XT
-----------
Avatar - Infiniti G35
</font>
koldapu is offline  
Old 08-20-2004, 10:09 PM   #28 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

lol, man were a few years away from that if it does exist anyways
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 08-20-2004, 10:19 PM   #29 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by koldapu
well brontobyte is 1,000,000,000,000,000,000,000,000,000 bytes (1 thousand zillion zillion bytes) or 1 zillion zillion kilobytes . . .

i dont think we'll have to worry about that for a while
is zillion even a real number? haha
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 08-20-2004, 10:22 PM   #30 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

zillion isnbt a specific nnumber, it means a LARGE number
"Main Entry: zil·lion
Pronunciation: 'zil-y&n
Function: noun
Etymology: z + -illion (as in million)
: an indeterminately large number <zillions of mosquitoes>"
from www.webster.com
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.