Z-5500's putting out too much bass! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-12-2006, 01:57 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
wrestlingnrj's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Orange County, CA
Posts: 162
Send a message via AIM to wrestlingnrj
Default

I have the exact same speakers, and I haven't really noticed any bass at all coming from the speakers, only the sub (which happens to shake my whole house). The Z-5500's kick A$$!
__________________

__________________
Intel Pent D 820 Smithfield - Intel D945PSN
eVGA 7800GT OC - 2GB OCZ Gold Series DDR2
Logitech Z-5500 *I like to feel my video games*
http://folding.extremeoverclocking.c...FF00&c5=00FA00
http://img230.imageshack.us/img230/8...r232274gb4.gif
wrestlingnrj is offline  
Old 07-12-2006, 05:01 AM   #12 (permalink)
I poop on the rug
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,218
Default

well try downloading some dj magic mike then (drop the bass).... and putting the volume about about 3/4..... bass all the way up, and about 85 percent in the x-fi menu
__________________

__________________
Current Build:
Intel 8700k | 16GB G.skill Trident Z | Z370 Gigabyte Auros Gaming Extreme |
Asus GTX1080 Strix | Corsair H100i V2 | Corsair 750D | Corsair RM850X
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.