yet another thread about my stupid computer >.> - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-26-2008, 06:13 PM   #1 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 66
Default yet another thread about my stupid computer >.>

sorry guys, i think my computer's breaking down at old age. lol. you guys dont have to tell me to get a new one, i know that fact already.

anywho, recently my computer started to shut down by it self. i dont know what the **** happened to it when i'm at school. when i try to turn it back on, it takes like 8 attempts to press the power button, flip the PW switch, and unplug and plug the power cord inorder for the computer to turn on again. once it turns on, it is back to normal. any sugguestions of what happened to my comp?

thanks guys.

EDIT: could it be a virus attack?
__________________

r3n3r4d3 is offline  
Old 01-27-2008, 06:22 PM   #2 (permalink)
 
Join Date: Nov 2006
Location: Illinois, USA
Posts: 2,363
Default Re: yet another thread about my stupid computer >.>

Not a virus attack. That's pretty much what my Compaq did before I ended up getting a new motherboard/CPU/RAM/etc. The power system on the motherboard is probably going. Mine would run for a while (minutes, hours, or days, it was random) then reboot automatically. Then it got to the point where it'd turn the PSU on but not boot up. I tried pretty much everything, and then replaced the insides. That worked
__________________

__________________

CalcProgrammer1 is offline  
Old 01-28-2008, 01:12 AM   #3 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 66
Default Re: yet another thread about my stupid computer >.>

Quote:
Originally Posted by CalcProgrammer1 View Post
Not a virus attack. That's pretty much what my Compaq did before I ended up getting a new motherboard/CPU/RAM/etc. The power system on the motherboard is probably going. Mine would run for a while (minutes, hours, or days, it was random) then reboot automatically. Then it got to the point where it'd turn the PSU on but not boot up. I tried pretty much everything, and then replaced the insides. That worked


well i can reboot after it shuts down on me. but that sitll means i ahve to get a new PSU right? PSU only right? haha
r3n3r4d3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!!! I disabled my graphics card by accident, need help!! Wildside Monitors, Printers and Peripherals 5 06-16-2007 07:29 PM
Cant seem to fix this dang computer morrty Hardware Repairs and Troubleshooting 7 06-11-2007 11:09 PM
Computer turns off! dingledow Microsoft Windows and Software 6 06-02-2007 12:21 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.