X800 Graphics Glitch? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-17-2005, 10:38 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default X800 Graphics Glitch?

I have a Radeon X800 card (made by Powercolor) that I've been using for about a month now without error.----I was playing guild wars today and minimized the screen and a bunch of yellow and blue lines started popping up all over my screen.. I tried a restart which, of course, didnt work...Tried uninstalling and updating drivers, reinstalling directx, changing all of my configurations and am still having the problem. I know its not windows only, it fails in the dos startup and my BIOs as well... the monitor works fine ( i tried it on another computer) last thing I can think of is maybe the card memory...but i have no idea how to configure or reset it. Any suggestions would be much appreciated
__________________

alderdash is offline  
Old 08-17-2005, 11:15 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

sounds like your card overheated and is permanently damaged....that's generally the case when you start seeing lines on your screen like that....time to RMA unfortunately =/
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.