x1650-verifying dmi pool data PROBLEM - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-16-2007, 11:44 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default x1650-verifying dmi pool data PROBLEM

Ok guys...
here's my problem:

I've ordered a Sapphire ATI x1650pro some days ago, and recieved it today.
When I put it in my pc and wanted to boot it just stopped at:

verifying dmi pool data...................

Well....
when I put my old gfc card in (sapphire 9800pro) everything works fine.

I've tried some things like checking all power supplies, reseting the bios,trying other bios settings....

I also can't boot from my windows cd to reinstall windows, cause I dont get the
"Press any button to install windows" thingy...


Thanks in advance for any help guys!

Ps: I'm not a native english speaker so i apologise for all mistakes.
__________________

yaiza1337 is offline  
Old 02-16-2007, 12:51 PM   #2 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

check if the card doesnt need a power cable to.
have unistalled ur ATI driver before you pulled out your old 9800pro?
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 02-16-2007, 01:28 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

"I've tried some things like checking all power supplies, reseting the bios,trying other bios settings...."

ye it needs one of those cabels.

no i didnt uninstall the driver, but the OS doesnt load the drivers at that very point during the boot procedure.
yaiza1337 is offline  
Old 02-17-2007, 07:34 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

help pls
yaiza1337 is offline  
Old 02-17-2007, 09:22 AM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

sounds like an odd situation. check the card is installed correctly in the slot, so many times they don't "click" all the way in. the next possibility is a power problem which i doubt seeing as you're sure you've plugged in the powerm, unless the power supply is at fault. if possible try another power supply. other than that i would guess the card is faulty.
Nitestick is offline  
Old 02-17-2007, 10:11 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

ive re-plugged the card like 20 times, tryed different ram configurations, bios settings etc...

im tired of this bs-.-
everytime if my life i bought something new for my pc, it didnt work-.-
BAHHHHHHH.... (planing suicide [im not EMO])^^
yaiza1337 is offline  
Old 02-17-2007, 03:19 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

guys pls help me
yaiza1337 is offline  
Old 02-19-2007, 04:06 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default

:*((((
yaiza1337 is offline  
Old 02-06-2008, 05:30 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Default Re: x1650-verifying dmi pool data PROBLEM

Did this problem ever get solved? Im having exactly the same problem and it's driving me crazy. Can't do anything about it. If someone has any ideas please help me.
kibta is offline  
Old 02-06-2008, 07:06 PM   #10 (permalink)
PeugeotEnthusiast
 
NayNay1991x's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom, Leicester
Posts: 2,081
Send a message via MSN to NayNay1991x
Default Re: x1650-verifying dmi pool data PROBLEM

Do you have the Extra power cable connected properly ?

When the computer BIOS is "Verifying DMI pool data" it is simply
checking with that the table of data it sends to the operating system
is ok.

You must of not Connected it properly or Tampered with the Hard Drive in some way ?
__________________

NayNay1991x is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.