Would A200 Drivers work on an A300? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-17-2009, 02:54 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
fallenapples's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 376
Default Would A200 Drivers work on an A300?

I need to get my Toshiba A300 up and running and I get the drivers without no internet. I need to get my wireless card it is an Intel 802.11 agn Wireless LAN would A200 drivers work on my A300 laptop?
__________________

__________________
|ASUS M5A97 R2.0| AMD FX 6300 3.5 GHZ|16GB (4x4) 1600MHZ DDR3 RAM|ASUS Radeon HD 7770 1GB| Kingston HyperX RAM|Kingston Hyper X 120 GB SSD|WD Green 1TB HDD|


|ASRock N68C-GS FX|AMD Athlon II X3 450 3.2 GHZ|G.Skill 8GB (2x4) 1600MHZ DRR3 RAM |Geforce 9800 GT 1GB DDR5|Seagate 500 GB HDD|



|Macbook Pro- Intel Core i5 2.4 GHZ|8GB DDR3 RAM|Samsung Evo 840 240GB SSD|


fallenapples is offline  
Old 05-17-2009, 03:18 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

they might.
Are you having problems with the a300 drivers?
Toshiba Support - Homepage
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 05-17-2009, 04:29 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
fallenapples's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 376
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

I just reformatted my A300. And the eThernet won't even work, can I put them on flash drive and in stall them on my A300
__________________
|ASUS M5A97 R2.0| AMD FX 6300 3.5 GHZ|16GB (4x4) 1600MHZ DDR3 RAM|ASUS Radeon HD 7770 1GB| Kingston HyperX RAM|Kingston Hyper X 120 GB SSD|WD Green 1TB HDD|


|ASRock N68C-GS FX|AMD Athlon II X3 450 3.2 GHZ|G.Skill 8GB (2x4) 1600MHZ DRR3 RAM |Geforce 9800 GT 1GB DDR5|Seagate 500 GB HDD|



|Macbook Pro- Intel Core i5 2.4 GHZ|8GB DDR3 RAM|Samsung Evo 840 240GB SSD|


fallenapples is offline  
Old 05-17-2009, 02:26 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

yep that is the way to do it.

For next time I always like to have my most current chipset and lan drivers prior to a reinstall.
The rest I get online.
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 05-17-2009, 04:32 PM   #5 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

are you reinstalling vista? or putting a new OS on it?

also what's the rest of the model number?
__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 05-17-2009, 09:31 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
fallenapples's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 376
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

I just reinstalled the OS, no hidden partition and my model number is:PSAG8C 02W14, help please!
__________________
|ASUS M5A97 R2.0| AMD FX 6300 3.5 GHZ|16GB (4x4) 1600MHZ DDR3 RAM|ASUS Radeon HD 7770 1GB| Kingston HyperX RAM|Kingston Hyper X 120 GB SSD|WD Green 1TB HDD|


|ASRock N68C-GS FX|AMD Athlon II X3 450 3.2 GHZ|G.Skill 8GB (2x4) 1600MHZ DRR3 RAM |Geforce 9800 GT 1GB DDR5|Seagate 500 GB HDD|



|Macbook Pro- Intel Core i5 2.4 GHZ|8GB DDR3 RAM|Samsung Evo 840 240GB SSD|


fallenapples is offline  
Old 05-17-2009, 09:48 PM   #7 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

the toshiba site should have the drivers if you're just reinstalling...
__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 05-17-2009, 09:53 PM   #8 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

Go to Toshiba Website. They are rather good in posting up all their drivers.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 05-17-2009, 11:58 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
fallenapples's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 376
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

Ya I tried them and they never seem to download, is it supposed to be stuck at 2% for 3 hours, Softpedia provides the same assistance, just more efficient, thanks for the help.
__________________
|ASUS M5A97 R2.0| AMD FX 6300 3.5 GHZ|16GB (4x4) 1600MHZ DDR3 RAM|ASUS Radeon HD 7770 1GB| Kingston HyperX RAM|Kingston Hyper X 120 GB SSD|WD Green 1TB HDD|


|ASRock N68C-GS FX|AMD Athlon II X3 450 3.2 GHZ|G.Skill 8GB (2x4) 1600MHZ DRR3 RAM |Geforce 9800 GT 1GB DDR5|Seagate 500 GB HDD|



|Macbook Pro- Intel Core i5 2.4 GHZ|8GB DDR3 RAM|Samsung Evo 840 240GB SSD|


fallenapples is offline  
Old 05-18-2009, 01:44 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
fallenapples's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 376
Default Re: Would A200 Drivers work on an A300?

Do I need Driver detective on my A300...does it require internet, idk how to dl the drivers from softpedia=S
__________________

__________________
|ASUS M5A97 R2.0| AMD FX 6300 3.5 GHZ|16GB (4x4) 1600MHZ DDR3 RAM|ASUS Radeon HD 7770 1GB| Kingston HyperX RAM|Kingston Hyper X 120 GB SSD|WD Green 1TB HDD|


|ASRock N68C-GS FX|AMD Athlon II X3 450 3.2 GHZ|G.Skill 8GB (2x4) 1600MHZ DRR3 RAM |Geforce 9800 GT 1GB DDR5|Seagate 500 GB HDD|



|Macbook Pro- Intel Core i5 2.4 GHZ|8GB DDR3 RAM|Samsung Evo 840 240GB SSD|


fallenapples is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to find drivers QuaziBee Hardware Repairs and Troubleshooting 5 01-09-2009 07:03 PM
GeForce 6, 7, 8 cards finally getting new drivers next week maroon1 New Technology and Products 19 05-05-2008 08:59 PM
Drivers for laptop bmxfreakrider Laptops and Notebooks 11 04-25-2008 10:36 PM
Ati Drivers VS Nvidia Drivers Whirlwind New Systems | Building and Buying 5 03-09-2008 09:03 AM
Drivers Training question bmxfreakrider Off Topic Discussion 18 02-15-2008 06:33 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.