will this memory work - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2006, 05:09 PM   #1 (permalink)
Join Date: Sep 2005
Location: LONDON
Posts: 902
Send a message via MSN to robina_80
Default will this memory work

will this memory work if i buy a ddr2 800mhz mobo

1GB 4-Layer A-Data PC6400 DDR2 800

the thing i dont get is why does "4 layer" mean?

robina_80 is offline  
Old 09-19-2006, 05:50 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
braz's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 1,122

i dont see why it shouldnt... u can always download memtes and check if it has any problems. It runs a test on the ram in the computer and checks if there are any errors on it.

braz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.