will call of duty 6 work on my pc - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-10-2010, 06:08 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 66
Default will call of duty 6 work on my pc

call of dutys specs:




OS: Windows Vista/XP
Processor: AMD 64 3200+ or Intel Pentium 4 3.0Ghz or better
Memory: 16 GB free hard drive space / 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista)
Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB Nvidia Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT or better



my specs:AMD 64 3200
radeon hd 4670 1gb ddr3
2gb ram
__________________

chairzard4 is offline  
Old 03-10-2010, 06:43 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: will call of duty 6 work on my pc

Yep, It will run. What resolution are you going to play it at?
__________________

__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 03-10-2010, 07:13 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 66
Default Re: will call of duty 6 work on my pc

1024 x 768 also should mirrors edge work it does work just it freezes on cut scenes


mirrors edge specs
:Operating System: Microsoft Windows XP SP2/Vista
Processor: Intel Pentium 4 3.0GHz or 100% compatible equivalent
Memory: 1GB RAM
Video Card: 256MB memory with Shader Model 3.0*

you know what myn are

and for my last question is my pc good for a single core pc :/ it can play left for dead and ead space etc... bioshock
chairzard4 is offline  
Old 03-10-2010, 09:12 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
InsaneJester17's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Rhode Island, USA
Posts: 103
Send a message via AIM to InsaneJester17
Default Re: will call of duty 6 work on my pc

I had the AMD 64 3500 for a while. It's definitely good for a single core chip, but can't compare to today's chips. If you want to keep playing new PC games you should upgrade soon.
__________________
OPTIMUS PRIME
AMD Phenom II x4 955 BE OC'd 3.6ghz - 4GB G.Skill Ripjaw DDR3 1600
30GB OCZ Vertex SSD - 500GB WD Green - Antec Earthwatts 650w PSU
ATI Radeon 4650 - ASRock M3A770DE Mobo - Chieftec Dragon DX-01 Case
InsaneJester17 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Folding at Home Guide! Burn Folding @ Home 116 01-08-2011 02:10 PM
Who's hungry? Burn Folding @ Home 426 04-07-2010 04:50 PM
F@H GPU 6.23 is saying it can't download updates ? -RockMan- Folding @ Home 15 02-14-2010 10:50 AM
The FPS of all FPS's; Call of Duty 4 Slam'n Systems PC Gaming 23 09-08-2008 12:12 AM
Call of Duty 4 - Patch 1.4 Released Oreo PC Gaming 17 12-24-2007 04:51 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.