wifi card won't work on laptop - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-01-2006, 11:56 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Nope! only way is to buy a card that your laptop supports.
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Old 05-01-2006, 12:05 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Ok I found some specs on your laptop, and it supports 2 type 2's or 1 type 3. Messure the card being used and make sure it is either 5mm's thick or 10mm's thick. The one you can't use is 3.3mm's thick. Check her out let me know.
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Old 05-01-2006, 12:08 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default

looking like it's 3.3mm thick <|:/
Thanks for all the help. I'll hunt down another card.

cheers.

Jon
jonnyapps is offline  
Old 05-01-2006, 12:12 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default

ok, correction. Pulled the ethernet PCMCIA card out as my girlfriend finished using laptop. It's exactly the same insert as the wifi card. Same width/height/amount of pin sockets.
jonnyapps is offline  
Old 05-01-2006, 12:14 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Is it 3.3mm or 5mm?
__________________
FlashDude is offline  
Old 05-01-2006, 12:23 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default

3.3
jonnyapps is offline  
Old 05-01-2006, 01:48 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

For sure,, It will not work!
__________________
FlashDude is offline  
Old 05-01-2006, 02:09 PM   #18 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default

how odd that the ethernet card i use in it, which looks identical and is 3.3mm thick, does work.

Thanks for the help.
__________________

jonnyapps is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.