Why does the it do that? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-17-2006, 04:34 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 75
Default Why does the it do that?

Hi,

I have a really random problem, the screen will be working fine then the screen will start flickering (on/off) then a few days later i wont be able to use the machine again.

Dont think its the graphics card because it happened on my old motherboard aswell (transfered my parts over to a new mobo)

Its not the screen cos its done it on other screens.

Any Ideas?

Thanks
__________________

__________________
Anyone in the uk wanna give me a job...Please
IanP is offline  
Old 08-17-2006, 04:39 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default Re: Why does the it do that?

Quote:
Originally posted by IanP

Dont think its the graphics card because it happened on my old motherboard aswell (transfered my parts over to a new mobo)
it sounds like the graphics card. just because you put the card in a new board doesnt mean that the card itself isnt bad. try updating the graphics card drivers. and if that doesnt help try another card in the system.
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-17-2006, 05:32 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 75
Default

Sorry should have made it clear, was using an agp graphics card on my old board the newboard has built in graphics (so not using the same graphics card)
__________________
Anyone in the uk wanna give me a job...Please
IanP is offline  
Old 08-17-2006, 05:49 PM   #4 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

driver prob...or a monitor prob
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 08-17-2006, 05:57 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

update the chipset and graphics drivers for the integrated graphics.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-17-2006, 06:14 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

also try and disable apm, you may not have standby mode but itll tell you if thats a problem or not.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.