what the heck happened?!? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2007, 06:07 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2005
Posts: 26
Default what the heck happened?!?

ok so i just got my new intel duo core(previously on pentium4 with an asus "p5s800 vintage" mobo) and i go to install it, put it in allined with the slits on its side ect.. put the heatsink back ontop go to boot up, all i hear is th enormal boot up procedure fans,hd,that one beep i think comes from my mobo idk but then when it comes time for the visual displays like the mobo picture or anything at all for that matter nohing shows up and my monitor just has a blinky light....
So i figured wow that sux mabye just dead on arival (bought from newegg)
so i take it out and then put back in my old one and then double eww tee eff... the pc starts and then in about 10 sec bam, kills itself?and ever time after that i hit the button it kills itself sooner and sooner i just wanna know what happend, and is there any slight tiny or remote possibility it can be fixed without having to buy somthing new?
and did it kill the mobo or somthin? or what happened?

thank you for any help guys

machiavelli is offline  
Old 05-31-2007, 06:11 PM   #2 (permalink)
saltynay's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: what the heck happened?!?

have you overclocked at all??

saltynay is offline  
Old 05-31-2007, 06:18 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2005
Posts: 26
Default Re: what the heck happened?!?

umm a while back when i had that mobo and my vid card install nvidia 6800 i remember the guy saysing when i went to pik it up, i did all the proper adjustments overcloked a few things ... what kind of a differece dow that make? i mean even when i went to put the old one back in sould that make the system work again?
machiavelli is offline  
Old 05-31-2007, 08:17 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default Re: what the heck happened?!?

Are you installing it on your previous board? If you are, its not compatible.
turtile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Started my computer after being gone for a week, what happened?! (Pictures) King$nake New Systems | Building and Buying 22 04-03-2007 09:08 PM
OMG what HAPPENED to TF????? pc_boy Off Topic Discussion 96 03-28-2007 07:18 AM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.