weird startup problem - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-20-2008, 04:49 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 99
Send a message via AIM to Milan Send a message via Yahoo to Milan
Default Re: weird startup problem

hard drive and cd drive are the old parts

and with the third psu in same result... tryin another mobo and cpu right after i take out current mobo and try it outside of the case
__________________

Milan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Connection Problem ZeeLex Computer Networking and Internet Hardware 2 11-19-2007 02:53 PM
Weird Problem - Maybe RAM freeze? pc_boy Microsoft Windows and Software 9 11-05-2007 08:19 AM
Weird cd burning problem endezeichen Hardware Repairs and Troubleshooting 1 08-18-2007 03:11 PM
weird 56K/phone line problem bnuk013 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-18-2007 03:44 PM
Really Weird Power Boot Problem i_am_a_robot Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-10-2007 08:13 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.