Weird sound and diskette drive 0 error? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-03-2005, 09:42 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default Weird sound and diskette drive 0 error?

When I turn on my comp it makes a weird vibrating humming sound. Then after the Dell page goes away it says something about the version then under it it says:
diskette drive 0 seek failure

A friend told me it might be related to the floppy drive?
Any help?
__________________

bugsarefunny is offline  
Old 11-03-2005, 09:57 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Default

Sounds like your drive has failed. Honestly, I don't know of many people that use them anymore.

Open the case and uncable it then, go into your BIOS and disable it.

If you've got USB ports, assuming you're running at least Win98 Sp2, you can pick up a usb floppy fairly cheap.....
__________________

Jiggs Casey is offline  
Old 11-03-2005, 10:53 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Question

Thanks for replying.
Do you know in any greater detail of how I should uncable and disable it? I'm not really familiar with this.
I'm running XP.
bugsarefunny is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.