Weird problem in cod4!!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-28-2008, 03:21 AM   #1 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Weird problem in cod4!!!!!

Alright, i can run all my other games fine. It starts fine, but then i get that huge mess in the last screenshot!! I tried uninstalling/reinstalling the game, uinstalling/reinstalling drivers, playing at stock clocks, nothings worked. if it was my card dying, my other games would be the same right?? At first it only happened in multiplayer, now its in both single/multiplayer. help!!!

Im am running the latest omega drivers, by the way.





__________________

__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 01-28-2008, 03:33 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: Weird problem in cod4!!!!!

Nm guys, i think i fixed it, the omega drivers were overriding my in-game settings.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Connection Problem ZeeLex Computer Networking and Internet Hardware 2 11-19-2007 02:53 PM
Weird Problem - Maybe RAM freeze? pc_boy Microsoft Windows and Software 9 11-05-2007 08:19 AM
Weird cd burning problem endezeichen Hardware Repairs and Troubleshooting 1 08-18-2007 03:11 PM
weird 56K/phone line problem bnuk013 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-18-2007 03:44 PM
Really Weird Power Boot Problem i_am_a_robot Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-10-2007 08:13 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.