Weird problem.... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-08-2006, 04:12 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 22
Default Weird problem....

I have a 7800 gt and a 4400x2... when i turn the vertical sync off on the card in counter-strike its like i have a speed hack on.. my clock in counter strike even goes faster. any suggestions???
__________________

Munson is offline  
Old 01-08-2006, 04:26 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 765
Default

Seriously, we gotta sticky something that defines the differences between HARDWARE TROUBLESHOOTING and the High Tech forum.

On topic: Thats the weirdest problem Ive heard of. Is this when you are in game? Like on a server?
__________________

septoid2 is offline  
Old 01-08-2006, 05:17 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 22
Default

yeah this is in game.. the weird part about it is that it doesnt do it in source.... ive tried different drivers and everything... it seems like its doing it more the more i over clock my core like the faster i get !
Munson is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.