Weak PSU? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2006, 02:35 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 124
Default

what im saying is the 6800 (apg) and the 5500(pci) get virtually the same fps and i know for a fact that that 5500 works and i know for a fact that it can run these games with a 25-30fps both the agp and pci card get about 7-12 fps
__________________

Ocer 939 is offline  
Old 04-09-2006, 02:43 PM   #12 (permalink)
Law
Wizard Techie
 
Law's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: the data closet
Posts: 4,200
Default

How do you know it can get 25-30 FPS with this PCI card and not with the AGP card. I don't get it. BTW have you check maybe to see if you might have the game on too high of a setting that might be the problem why your performance is suffering?
__________________

Law is offline  
Old 04-09-2006, 07:11 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 124
Default

could it be a damaged cpu? 0.0?
__________________

Ocer 939 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.