Wat the!?!? How cant this beeee!?!? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-22-2007, 09:06 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 805
Default Wat the!?!? How cant this beeee!?!?

I have a 7950 gx2 and good cpu and all that but i cant run rainbow six vegas! i can play it on max with no lag but i move the crosshiars around and its not very responsive at all, ive tried upping the mouse sensitivity but starts to jump ive got latest drivers...i mean the pfs is an ok 25per sec or so but the crosshairs arent very crisp and responsive, not at all like fear where i can move it for the slightest sniper shot
__________________

backup287 is offline  
Old 01-22-2007, 10:27 PM   #2 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

have you tried putting it on medium, or low, closing unused programs in the background, using 800*600, etc....all of this will let it run a little faster, usually these types of problems are with programs hogging the ram and cpu, so again, close any programs you are not using.

also, just a question: what are the specs of your rig?
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 01-22-2007, 11:03 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 101
Default

yea just cause you have that vid card and cpu, ram might be low, what cpu do you have? what motherboard?
__________________
-E6300 Intel Core Duo 1.86GHz
-ASUS P5NSLI Motherboard
-OCZ PC6400 800MHz 4x1GB Platinum series
-XFX 8800GTX
-OCZ Gamer Xtream 700W PSU
-2x160GB WD HD in RAID 0
-Antec Nine Hundred case
icantflybfplane is offline  
Old 01-23-2007, 12:53 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

one time, a friend of mine had that problem in Doom 3. it was actually because of his Microsoft mouse.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-23-2007, 11:41 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 805
Default

7950 gx2, athlon 4800, 2gb corsair value select, 680 watt thermaltake, asus m2n32 sli deluxe,


and ya probally my mouse incompatibility, ive had messeups with sum games like unreal2
backup287 is offline  
Old 01-23-2007, 12:19 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

What mouse do you have?
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 01-23-2007, 06:20 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 805
Default

ummm just a white laser mouse...not sure ill look for on web, its nothing special
backup287 is offline  
Old 01-23-2007, 09:09 PM   #8 (permalink)
j12
Monster Techie
 
j12's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,133
Default

yea dude its your 7950gx2 those are pretty old now, and they really arent that fast. you should have waited for the 8800gtx's to come out.[/sarcasm]

yea i think its probably your mouse, do you have any other mouses that you can try with your computer.
__________________

Laptop:
MacBook 2.2GHz Santa Rosa | 120GB HDD | 4GB ram
Desktop:
Intel C2D E6300 @ 3.2GHz | 4GB ram | 880GB total HDD space | Gigabyte P965-DS3 | eVGA 8800GTS 640mb | Corsair HX 520 | Audigy 2 ZS platnium | Antec 900
j12 is offline  
Old 01-23-2007, 10:25 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 805
Default

Quote:
Originally posted by j369852147412
yea dude its your 7950gx2 those are pretty old now, and they really arent that fast. you should have waited for the 8800gtx's to come out.[/sarcasm]

yea i think its probably your mouse, do you have any other mouses that you can try with your computer.



Old....?only 3 months ago i got this.... and was best then!!u telling me old already?!?!??!?!?!?!!?!!? ill think about getting 8800 gtx

and i have an old ball mouse ill try ill post once ive tried


and ive ttried on low yes still aming issues
backup287 is offline  
Old 01-23-2007, 11:10 PM   #10 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default

Quote:
Originally posted by backup287
Old....?only 3 months ago i got this.... and was best then!!u telling me old already?!?!??!?!?!?!!?!!? ill think about getting 8800 gtx

and i have an old ball mouse ill try ill post once ive tried


and ive ttried on low yes still aming issues
lol i think he missed the sarcasm part.
but if you decide to sell that 7950gx2 POS, let me know. i might know someone who'll buy it.
dude buy a 35 dollar g5 and show your rig some love. you should be ashamed to be usin some crappy-@$$ hp compaq wtf-ever mouse.
shame on you!
lol just kidding. get a new mouse tho.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.