VX2433WM's power LED gone wrong - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-22-2009, 03:27 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
advancedgeek's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Brisbane, QLD, Australia
Posts: 643
Send a message via AIM to advancedgeek Send a message via MSN to advancedgeek Send a message via Yahoo to advancedgeek
Default VX2433WM's power LED gone wrong

Hey guys it's been a while since I've been on TF and hope you guys welcome me back. The problem I am having is with my new monitor (not really new now) that worked great for the first week but after that the power LED started to flicker on and off (blue color) and after 2 weeks or so it won't show up again. However the yellow-orange standby LED is still working perfectly and I saw a video on youtube stating the same problem . It's been 2 months since I got this LCD monitor and should I RMA my monitor? I am quite happy with the display and everything and there are no dead pixels or anything which I am happy about it.

Graphics card: Inno3D Nvidia GeForce 8800 GTS @ 640/940 (core/memory)
MB: Gigabyte GA-965P-DS3 v3.3 F12
RAM: 2 Kingston HyperX DDR2 800MHz (4GB total)
CPU: Core 2 Duo E6320 @variable rates (will fix my fan problem soon and overclock high again)
HSF: Thermalright Ultra 120 Extreme & Antec Tricool 120mm fan
PSU: Delta Serverpower 550W
HD: Seagate 400GB ST340032AS & Excelstor 80GB (both SATA)
Case: don't know what case it is but it is very crappy
Optical Drive: Lite-on 16X DVD+&- RW DL (died) using a CD-ROM drive until I get a new blu ray burner or whatever i can get


**been afk from tech-forums for a while so this is the updates specs**
advancedgeek is offline  
Old 04-22-2009, 09:25 AM   #2 (permalink)
AKA ComatoseClown
H4x3r's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,526
Send a message via AIM to H4x3r Send a message via MSN to H4x3r
Default Re: VX2433WM's power LED gone wrong

so let me get this straight.....it's just the LED that is gone and you want it back?
H4x3r is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POST Troubleshooting Guide SYL\X/3K Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-07-2009 10:24 AM
Upgrading to 500 watt Power Supply w/ HP beli301 System Upgrades 8 02-27-2009 09:51 AM
Power issues after installing wrong cpu k20invictus87 Hardware Repairs and Troubleshooting 6 02-21-2009 11:00 AM
Power Problem industry Hardware Repairs and Troubleshooting 9 01-28-2009 05:55 PM
question about case power switch and LED connectors schwarg System Upgrades 4 05-14-2008 05:47 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.