video card malfunctioning - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-29-2006, 03:16 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Default video card malfunctioning

Hi everyone, my laptop is equipped with an ATI mobi radeon 9600 pro. While playing a game under minimal load, my screen displayed all these wierd lines. The game did not crash, the computer itself seems to be operating normally. The display stayed like that, even when the computer is posting through bios, os loading screens etc.

here is a screenshot.

http://img125.imageshack.us/my.php?image=screenfp9.jpg

anyone have any ideas what it might be?
__________________

illmatiq is offline  
Old 12-30-2006, 09:31 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 105
Default

If it happened Just after playing your game, than it seems like your screen has stuffed up, or more likely your Video Chipset
__________________
Intel Pentium 4 2.00Ghz FSB 400Mhz
MSI MS-6533 Motherboard
1 - Seagate 20Gb 1 - 40 gig Maxtor AND 1 Western Digital - 80 gig (Variety there eh)
Geforce 5200 128mb AGP
Liteon Dvd Burner
340watt PSU
schultzy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.