Video Card Installation Issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-04-2007, 11:31 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Poemaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 284
Default Video Card Installation Issue

Hey My Friends little brother is having me isntall a new 8500 on his older Compaq (not sure of brand etc. can get that later) The Mobo had a stock asus PCI-E card I replaced the cards and he purchased a new PSU I installed that as well and am having trouble getting things working I plug in my moniter and recieve the usual No Signal Message only its a little bigger a bit warped any ideas also the PSU uses a 6 pin to connect next to the CPU but the mobo has a older 4 pin I just used 4 on the side should work right? well after I plug it in fans wont spin etc. only al ight goes on when its out fans spin etc. but no display.
__________________

Poemaster is offline  
Old 12-04-2007, 11:50 AM   #2 (permalink)
I know things...
 
wicked23's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Pennsylvania
Posts: 398
Default Re: Video Card Installation Issue

I don't think that will work. They make a 6 pin to 4 pin adapter.
__________________

wicked23 is offline  
Old 12-04-2007, 11:55 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Poemaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 284
Default Re: Video Card Installation Issue

Ok good to know figured if ground and power were both there it would work but perhaps im thinking of something else
What Search terms should I use when looking for an adapter
Poemaster is offline  
Old 12-04-2007, 12:47 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Video Card Installation Issue

The card should have come with one. Basically its just 2 molex connectors going into a 6pin pci-e connector.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 12-04-2007, 01:53 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Poemaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 284
Default Re: Video Card Installation Issue

Im referring to the 4 pin 12v on the mobo next to the CPU that needs something plugged into it
Poemaster is offline  
Old 12-04-2007, 05:58 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Poemaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 284
Default Re: Video Card Installation Issue

Does anyone know where to get one of these so called adapters I tried putting the old graphics card back in and things just mess up I get a weird black and white screen and then my moniter constantly turned on and off the PSU has a 6pin 12v connected but the mobo uses a 4 pin any help anyone?
__________________

Poemaster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need a cheap but atleast acceptable video card taekwondo System Upgrades 3 10-22-2007 06:46 AM
Video Card choices? Pepsiboy700 New Systems | Building and Buying 9 10-21-2007 07:04 PM
video card??? igamer Hardware Repairs and Troubleshooting 3 07-23-2007 06:53 PM
This video card or that video card? ArchisT New Systems | Building and Buying 21 07-11-2007 06:05 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.