Video Card Error? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-27-2005, 09:17 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default Video Card Error?

okay, i'm not getting any signal on my monitor. no beeps, anything. its a 7800GTX. the computer turns on with 4 red LEDs. its my sig rig. is it my video card that needs to be RMAd? i've tired two monitors, i've taken the HDDs out, one ram stick out, and the soundcard out and tried. still nothing. my optical drive isnt recieving power because its not ejecting.... whats the probelm???
__________________

__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 10-27-2005, 09:18 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

IM PRETTY SURE ITS YOUR VIDEO CARD LIKE 99,9%
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-27-2005, 09:19 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

its not my PSu becasue the video card is getting power
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 10-27-2005, 09:20 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

when did i say it was your psu, this happened to me its your video card most defintely
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-27-2005, 09:20 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

you said it was your PSU before you editied the post PZEROFGH lol. so you couldnt boot with a certain video card????
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 10-27-2005, 09:21 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

yes i couldnt boot with my 9800pro then i put my TNT2 in and it booted

i never said psu and i never edited
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-27-2005, 09:22 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

yeah you did edit. ok i'll take your word but do i RMA it to newegg or to eVGA beacuse i had to RMA my case to thermaltake in california
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 10-27-2005, 09:23 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

RMA it to newegg or eVGA if you like, but i like newegg's RMA. let see it arrived in CA on tuesday took a day to whatever shipped and recieved to here in MA from CA in two days i got it friday
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-27-2005, 09:24 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

okay except you hafta pay for shipping..... but i don't think i'd be that much video cards wiegh like nothing
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 10-27-2005, 09:24 PM   #10 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

i had to pay 20 dollars for fedex express shipping lol for my video card. meh it was ok got it in 2 days supposed to be 3 lol.

I NEVER EDITED!!
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.