very rookie question, sorry.... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2007, 05:21 PM   #11 (permalink)
Master Techie
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: very rookie question, sorry....

Originally Posted by peterhuang913 View Post
It because you have SP2.
yeah i know, hence the wink at the end

jonny_uk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Supply Question + Overclocking Question Grievearz New Systems | Building and Buying 21 09-11-2007 11:59 PM
RAID question? Ice8168 New Systems | Building and Buying 15 07-20-2007 04:19 PM
Question using RadioButton in VB.Net punkin Programming 4 07-08-2007 10:20 PM
question about my processor socket siddanth3 New Systems | Building and Buying 10 04-27-2007 12:14 AM
Case Fan Question Shafra Overclocking and Modding 10 04-18-2007 05:42 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.