Very odd error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-20-2007, 11:56 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Dec 2006
Location: New Zealand
Posts: 82
Default Very odd error

I just got this error after reinstalling windows. Now my gigabit lan wont work or install. I don't know how to get around it. I had to out and buy a cheap card to bypass it, but I don't understand why all the sudden I would get this.
Attached Images
File Type: jpg untitled.jpg (23.4 KB, 37 views)

NZ-Disciple is offline  
Old 01-21-2007, 01:41 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
King X13's Avatar
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13

at best i can say it looks like a wrong driver....

King X13 is offline  
Old 01-21-2007, 10:39 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: May 2006
Posts: 793

if its a desktop just find some old PCI NIC and use it, unless you get that one fixed

\"I may or may not have put a loaf of bread in the dish washer\"
\"Once you go white a trailer is in sight\"
COD2_fanatic is offline  
Old 01-21-2007, 11:52 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Dec 2006
Location: New Zealand
Posts: 82

Thats what I have done, use a nic card for 15 bucks. But the worry I had was that this system is brand new. Should I take the board back to get fixed? That driver is from the gigabyte website.
NZ-Disciple is offline  
Old 01-21-2007, 03:27 PM   #5 (permalink)
True Techie
Join Date: Nov 2006
Posts: 101

what you should be more worried about is the bad wording in that error message? this might be stupid and maybe im looking into it to much, but why would a company word an error msg like that? the head Worry?!? wtf Your ID are't?!? either it is a legit error msg and the person who created it is illiterate or theres somethin else wrong...maybe im wrong who knows
-E6300 Intel Core Duo 1.86GHz
-ASUS P5NSLI Motherboard
-OCZ PC6400 800MHz 4x1GB Platinum series
-XFX 8800GTX
-OCZ Gamer Xtream 700W PSU
-2x160GB WD HD in RAID 0
-Antec Nine Hundred case
icantflybfplane is offline  
Old 01-21-2007, 04:05 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
Ethereal_Dragon's Avatar
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon

That error totally made me laugh at work... sorry to laugh at your mis-fortune though. If that was my hardware, I would call up the vendor and give them an earfull about their product, but thats just me.

I found someone else that had this same problem.... you might want to message him to see what specifically he did to correct it.... then post it here for others.

I found 2 others, but I am at work, and am not gonna risk following the links... here ya go:
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Old 01-22-2007, 03:05 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Dec 2006
Location: New Zealand
Posts: 82

Yeah me and my daughter had a good laugh at this working. It was histerical until it wouldn't fix. I bought this from a chinese guy. I am in NZ so the chance of it being from china and translated wrong is very possible.

I couldn't translate the last 2 pagtes from the links you supplied. And the first link doesn't tell me anything much. I guess iuts not too bad that everything else is fine ceppin that, but it still hacks me off that I have spent so much money and get a dang error like that that doesn't even make sense.
NZ-Disciple is offline  
Old 01-22-2007, 04:36 AM   #8 (permalink)
[$m] Steele Muffins
<[MaTT]>'s Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 466

Driver problems

<a href=""><img src="" width="450" height="34" /></a>
<[MaTT]> is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.