Usb ports stopped working.... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2005, 09:42 PM   #11 (permalink)
Super Techie
Join Date: Nov 2004
Posts: 413

She could have fried the usb ports. My dads wife did that to her piece of **** computer, there was all this dust and crap in it. Not to good.

algu7344 is offline  
Old 08-15-2005, 11:12 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2005
Posts: 32

The light on her usb optical mouse comes on when I plug it into everyone of the ports...

mikeaaronc is offline  
Old 08-15-2005, 01:00 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
Law's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: the data closet
Posts: 4,200

Then it's got to be a driver issue

Law is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.