usb malfunctioning - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-16-2012, 09:56 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2012
Location: Paducah, ky
Posts: 3
Default usb malfunctioning

Starting this morning, the usb sound has been going off constantly.

Every time a dialog box pops up saying: usb devices not recognized, one or more devices appears to be malfunctioning.......

I can click that and it list all my usb devices, the one in bold is the one causing the problems. All it says is unknown device. Ive clicked it and disabled it, also have tried uninstalling it lots of times, but the sound keeps going off and it still keeps popping up.
I have unplugged all usb devices, the only thing plugged in now is the mouse.
There is not any errors showing up in device manager.
I have tried rebooting twice.

the location of the port is #0004 hub #0001 is there anyway to completely disable so windows doesn't even look at it or try to re install it?

several months ago my nic port was hit my a surge and smoked it, been running with a nic card ever since, wounder if this could have weaken the motherboard


thanks john
jgriner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.