usb front-case - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2006, 05:45 PM   #1 (permalink)
Join Date: Dec 2005
Posts: 222
Default usb front-case

The 2 usb's in the front of my pc case don't work!!!

Whenever I insert something it says add new hardware wizard and I go through that but it never sees the device after that!!!

ikillyou61 is offline  
Old 02-02-2006, 06:36 PM   #2 (permalink)
Master Techie
RicoDirenzo's Avatar
Join Date: May 2005
Posts: 2,102

What are you inserting?...If it not a truly "plug and play" device or Hot swapable, then you need to install dirvers. After inserting you need to go to the device manager and check on the status and functionality of the device or once there, update the drivers if the device is not functioning properly. Generally, if it is not a Plug and Play device, you should be prompted to install drivers.

Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 02-02-2006, 06:40 PM   #3 (permalink)
Join Date: Dec 2005
Posts: 222

it is a plug and play device its a jumpdrive and it works in the back of my computer but not in the front!!!
ikillyou61 is offline  
Old 02-02-2006, 06:48 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
Nitestick's Avatar
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473

sounds like the front usb on your computer is on a seperate controller to the back. you need to find drivers for the controller
Visit my website -
"Guitar is cool. If you donít think the guitar is cool, then youíre stupid. And I will fight you! " - Brendon Small
I'm sorry but I do not accept support requests via IM, email, or personal messages
You can contact me for Forum related issues via PM only.

Nitestick is offline  
Old 02-03-2006, 03:03 PM   #5 (permalink)
Join Date: Dec 2005
Posts: 222

thanks but no thanks!!!

The usb was placed in the motherboard wrong cause the book is wrong it had the ground on the one side but I just moved it to the other side and now everything is fine!!!

Some componies these days need to stop thinking about porn and there wife being naked!!!

there just lucky that I am as smart as I am and not stupid like some people that don't now how to turn on a computer!!!
ikillyou61 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.