Unusual Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-19-2008, 09:39 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default

been switching a lot of components about... started up my pc and there is nothing coming up on screen... checked monitor on another pc and it's fine. Monitor was on an integrated port so i put it on a gc (also from another pc where ts working fine) still nothing... the fans are running... power is everywhere but its almost like the bootstrap wont start... thought it might be ram... im not really too hot on the motherboards front...

any ideas anyone?

Ok so before i thought i wasn't even making into post but now i've found that my hard disks are being accessed which i'm pretty sure doesn't happen til after post... still no visuals

now really confused

:S
__________________

PkPsycho is offline  
Old 11-19-2008, 10:46 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Lexluethar's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: 127.0.0.1
Posts: 4,708
Send a message via AIM to Lexluethar
Default Re: Unusual Problem

Hookup a speaker to your MB to see if there is an error code beeping at POST. Have you had your speakers on to see if you are getting the windows sounds at boot (as if windows was running fine just w/o any video)? Have you tried to boot into safe mode?

May have a dead video card on the MB. Put the other video card in, reset the BIOS and see if that fixes the issue.
__________________

__________________
-Vista SME
Lexluethar is offline  
Old 11-19-2008, 02:44 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default Re: Unusual Problem

I already did that... tried to different gcs and the integrated vga... not getting the successful beep... not seeing post, cos i have no video not sure here it's failing. I don't think it completed POST...
PkPsycho is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unusual networking problem bummertech Computer Networking and Internet Hardware 3 02-13-2008 05:29 AM
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 11:42 PM
Wireless Problem! dropper Computer Networking and Internet Hardware 3 07-08-2007 04:58 PM
Dhcp leasing problem Kloppstock Computer Networking and Internet Hardware 12 05-13-2007 07:13 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 04:51 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.