Trouble instaling windows - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-02-2006, 10:17 AM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
STATus h2O's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Fayetteville, North Carolina
Posts: 90
Send a message via AIM to STATus h2O
Default

You know i've heard bad stuff about Gigabyte motherboards. I'm a PC technician, and I get problems with them all the time. They tend to not be compatible with random sticks of RAM, and so on.
__________________

__________________
<P><a href="http://userbars.org"><img src="http://img407.imageshack.us/img407/1236/e6600vm1.jpg" border="0"></a>
<a href="http://userbars.org"><img src="http://img405.imageshack.us/img405/4116/88002cw3.jpg" border="0"></a>
<a href="http://userbars.org"><img src="http://img261.imageshack.us/img261/9990/uprstrancefan2gi8.gif" border="0"></a>
<a href="http://userbars.org"><img src="http://img187.imageshack.us/img187/2838/winamp2cu9.png" border="0"></a>

<I>IM me on AIM @</I> <B>STATus H2o</B>
STATus h2O is offline  
Old 09-02-2006, 10:41 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 207
Default

Yup I had this same issue a couple years ago with an older HP Pavilion. Bought the correct ram to spec but it kept shooting out errors. I bought a different brand and havn't had an issue since. Strange really, what would be so different in 2 brands if the specs are the same?
__________________

poorman is offline  
Old 09-02-2006, 01:58 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to evelmunkey
Default

Quote:
Originally posted by toro1966
And I agree, my spelling has been atrocious. Sorry, I am typing quickly and am living off of caffeine and sugar right now! Thanks again for all of the help. [/B]
I wasnt referring to your spelling, I just had to correct like 5 words in what I typed and I was just thinking that it is really easy to right click and click the correct word.
__________________
evelmunkey is offline  
Old 09-02-2006, 09:24 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5
Default

Thanks for the help guys. It was a RAM compatibility issue. I updated the bios and then ran memtest again - all is well now and she is up and running smooth. This has definitely been the most touble I have ever had building a computer. I appreciate all of the help.
Cheers,
Ray
__________________

toro1966 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.