Toshiba Start Up Issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-24-2006, 08:12 PM   #1 (permalink)
dot
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 96
Default Toshiba Start Up Issue

Hello everyone:

I have seen this issue show up quite a few times, on this forum, and others, and this time, its happened to me. Heres the run down:

Toshiba Satellite 1805

Bootup Error:

" Intel(R) Boot Agent Version 4.0.18
Copyright (C) 1997-2001, Intel Corporation
PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM.
Insert system **** in drive.
Press any key when ready...."

----

Well, i figured the hard drive had died, and that it was booting straight to a network, but after check the BIOS, it's still there, all and well. Any ideas?
__________________

dot is offline  
Old 09-24-2006, 10:46 PM   #2 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

pull out the HD and run couple anti-virus programs on a different system .
might be couple bugs
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 09-24-2006, 10:53 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10
Default

Yes in fact the BIOS is trying to boot from the network card. Try resetting to factory settings, save end exit.

Try that goodluck.
RumbleNJungle is offline  
Old 09-25-2006, 06:31 AM   #4 (permalink)
dot
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 96
Default

Ive tried restoring to factory settings, no luck. As far as running an anti virus program, it would be difficult to imagine a virus on the laptop, as it hasnt been connected to the internet in 3 years.

Help.
dot is offline  
Old 09-25-2006, 07:48 PM   #5 (permalink)
dot
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 96
Default

Hard drives dead. Thanks all.
dot is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.