Those with 'AGP' + 'DOOM3', Please Help. Other opinions welcome to. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2006, 03:05 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349

I didnt mention this b4 because i try keeping my post as short as i can make them, but....

i felt the Northbridge Heatsink b4 and it bairly felt warm... but for the **** of it, i cleaned off the Old stock TIM, and applyed AS5 to it. And it didnt change a thing.

I dont think O/Cing it to 215 damaged it... correct me if im wrong but thats a pritty low OC.

I think Its just a weak/defective Northbridge, on the Primary Dimm Channel. But it didnt affect operation, only the AGP Apature.

No way for me to monitor Northbridge temp, its not a temp issue anyway. nothing in there feels hot.

but i got it off my back anyway. thank god

jolancer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.