These p[7800 creative speakers are ANGERING me - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-20-2006, 01:57 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

I dont see why it would matter. It plays music plain and simple
__________________

__________________
DwayneDays is offline  
Old 05-20-2006, 07:00 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 16
Default

If it only happens on winamp, im almost sure that the reason is the plugins. You cant use 7.1 sound system on winamp without plugings and right configuration. Just go to the website and download necessary plugins. I was also encountered many problems on winamp with my old X530. Why dont you just use Windows Media Player?
__________________

cyberarmy198 is offline  
Old 05-21-2006, 12:44 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

I could. Its just the principal
__________________
DwayneDays is offline  
Old 05-21-2006, 09:14 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 407
Default

These speakers have thw rost software ever. I had my setup finalyl conifugred good for surround sound then i go to bass managment in a totally different section and it sets all my speakers back to original volume. Doesnt make any dam sense man.
__________________

__________________
DwayneDays is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.