*tears* - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-25-2006, 12:10 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

Did you set the jumpers on the Hard drive as master and the jumper on the CDrom as slave? That is what you need to do if there on the same cable.If you put each divice on a different cable they can both be master.
__________________

sPlAtOiD is offline  
Old 02-25-2006, 01:37 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 39
Default

Quote:
Originally posted by sPlAtOiD
Did you set the jumpers on the Hard drive as master and the jumper on the CDrom as slave? That is what you need to do if there on the same cable.If you put each divice on a different cable they can both be master.
im just RMAing the upgradet thing, and getting new cd for windows, i dont have any old or other windows disc

umm idk.. they are on different cables.. i really didnt know waht i was doing but i pluged the dvdrom into a cable that said master because it was the only cord with "master" written on it that fit anywhere

and for the harddrive, i just pluged a sata corde into the mobo and into the back of the harddrive, and then the powersupply of course.. what sata slot should i be plugging the harddrive into though? i put it in the "sata 1" or the second one down...
__________________

reiko_ambrose is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.