Sunbeam Fan controller - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2006, 10:38 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default Sunbeam Fan controller

I have a sunbeam chromatic fan controller. Its installed and is working but I have a problem. My fans are all 4 pin molex wiht only two wires coming out of the fan. I bought the adaptors to turn it into 3 pin to hook up to the fan controller. I know the fan controller wont read the fan speed but it wont control any of the fans. I plug them in and there all on 50% power. The screen doesnt say that i have any fans but yet they are plugged in. I know they arent going to show the rpm's. But shouldnt it control the power to them?
__________________

lighttech37 is offline  
Old 09-19-2006, 10:21 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 326
Send a message via AIM to dipique
Default

I assume you've made sure it's at the right polarity? Is it supplying the correct voltages?

Dan
dipique is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.