Stupid mobo problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-07-2006, 04:47 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 31
Send a message via AIM to neodude112320 Send a message via Yahoo to neodude112320
Angry Stupid mobo problem

1 out of 5 boots,the computer will come to the welcome screen,but instead of saying welcome the screen is bland with they cursor in the middle,and will move very eratically.How can i fix this???
__________________

neodude112320 is offline  
Old 09-08-2006, 02:50 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 889
Default

You could fix this by installing windows again, have a look to see if you can find this because this sounds like a some system files has been corrupted. If you do find your disk, back up your files 1st and then do it hope this helped
__________________

__________________
jay_bo is offline  
Old 09-14-2006, 09:25 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 31
Send a message via AIM to neodude112320 Send a message via Yahoo to neodude112320
Default

Ok thanks,i have done that and it seems to have fixed the probelm! Thx
neodude112320 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.