Strange problem(coprocessor) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2007, 03:01 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 110
Default Strange problem(coprocessor)

Hey guys here is my issue..when i go under device manager and go to other it shows coprocesser and has an exclamation mark by it ..when I go to properties it says the drivers for this device are not installed and the device is not functioning properly so I go to re install the drivers and I select search auto and it finds nothing..i even tried going to the computers website but no luck

What does this mean and what should I do..
THANKS ALOT IN ADVANCE
__________________

__________________
]MY LAPTOP=
Compaq Pressario V6000
an average laptop with Dual Core Processors
1gig of ram, up to 124mb dedicated to games
Nvidia GeForceGo 6150 15.5screen and a 6cell
battery
Games:1)WoW 2)Fable (currently bugged) 3)Age of Mythology
Shane12m is offline  
Old 12-01-2007, 08:31 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default Re: Strange problem(coprocessor)

your laptop's BIOS needs upgrading. however, do try to right click that co-processor and click install drivers. i hope it will work.
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 12-01-2007, 02:16 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 110
Default Re: Strange problem(coprocessor)

ok so I did try every way to upgrade it ..right click everything..I know how to enter my bios but how do i upgrade it?
__________________
]MY LAPTOP=
Compaq Pressario V6000
an average laptop with Dual Core Processors
1gig of ram, up to 124mb dedicated to games
Nvidia GeForceGo 6150 15.5screen and a 6cell
battery
Games:1)WoW 2)Fable (currently bugged) 3)Age of Mythology
Shane12m is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange connection issue...maybe you can help? cosmic925 Computer Networking and Internet Hardware 2 07-02-2007 06:18 AM
Computer making strange sound at startup... Vaanish Hardware Repairs and Troubleshooting 7 06-21-2007 12:46 PM
Very strange problem. Typing crashes computer!? mobkon Microsoft Windows and Software 1 06-07-2007 09:55 AM
strange black screen problem flashychap Hardware Repairs and Troubleshooting 6 05-27-2007 05:59 PM
Strange Problem - Cannot get mp3 or wma files to play but wav files will play..read afulls04 Computer Audio and Multimedia 8 04-23-2007 04:57 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.