Still having problems with AGP card - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-29-2007, 10:30 PM   #21 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 14
Default Re: Still having problems with AGP card

just tried 7.4 and 7.2. Same error...

I'm at a position where I don't know what to do. I don't want to return it because I need it. I can't afford a whole new computer right now either.
__________________

arian487 is offline  
Old 11-30-2007, 05:27 PM   #22 (permalink)
Master Techie
 
eyeCpc's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,074
Default Re: Still having problems with AGP card

If the card was just ordered you could exchange it for a new model. The HD 2400Pro and 2600Pro models are AGP as well or at least one of the X1xxx AGP models. The X850 was the best in that series for gaming.

The latest information I saw when seeing what models were supported when first getting the newer PCI-E model was X1xxx series models and HD 2xxx series DX10 cards. ATI goes through cards faster then NVidia telling me that the 7 and above catalysts are too new for that model despite what somepne at ATI recommended.

Those may be for Vista not XP. I ran into that with the X-Fi Xtreme Audio then Xtreme Gamer where the auto updater and even MS update site saw Vista drivers go on XP. That was seen when XP was selected as the version. I suspect this is why you are having that mcuh trouble getting them to go on. Either too new for that model or for Vista sounds likely.
__________________

eyeCpc is offline  
Old 12-02-2007, 11:56 PM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 14
Default Re: Still having problems with AGP card

Finally fixed. ATI had me do a manual install where I select which card it is and they had me go through a long process. It finally worked.

THANKS A LOT to eyeCpc and anyone else that helped me. It was much appreciated.
arian487 is offline  
Old 12-03-2007, 06:28 PM   #24 (permalink)
Master Techie
 
eyeCpc's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,074
Default Re: Still having problems with AGP card

10 to one it was an older catalyst? Glad to see they finally got the mess straightened out for you. I had a hand full with their 7.9 on a new HD model here lately. Remember to take note on how to do that just in case you need to again sometime.
__________________

eyeCpc is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using an 8X agp card in a 4X slot rivitingone Hardware Repairs and Troubleshooting 1 10-25-2007 07:48 AM
Graphic card problems viper_992000 Hardware Repairs and Troubleshooting 10 09-13-2007 09:55 PM
PNY SD card problems (real headache) raverx3m Hardware Repairs and Troubleshooting 2 07-10-2007 11:00 PM
sound card problems solkoe Hardware Repairs and Troubleshooting 3 05-27-2007 08:50 PM
Wireless Card Problems... Ellothar121 Computer Networking and Internet Hardware 2 04-13-2007 03:55 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.