speakers are broken - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-09-2007, 09:43 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 85
Default speakers are broken

i have a 5.1 system but for asome reason only the back ones work i put it on 5.1 but only bakc ones work front ones ddont make a sound and there plugged in. i have new driver things for it so im really confused? whats going on some1 help plz i wanna hear good sound again not just 2 back speakers
__________________

mattowns is offline  
Old 02-10-2007, 05:28 AM   #2 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

usually theres a setting in there somewhere to change the mic input to sub/center out, the line in to rear left/right, and the standard out for front left and right.

just look it should be a tab in the driver somewhere
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 02-10-2007, 04:56 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 85
Default

does any1 know were i can find the newest drivers for a x-fi xtreme music sound card i cant find any and ive been lookin for last 30 minutes
mattowns is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.