Speaker/Sound Card trouble - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-16-2008, 02:15 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
NickFas's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 273
Default Speaker/Sound Card trouble

When I fully plug my speakers into the back of my X-Fi Fatality sound card I don't get any sound. I get sound out of 1 speaker (the left) when the plug is 1/2 way in. Any ideas as to what the problem is?

FIXED
__________________
Proud owner of the only hampster powered rig on these boards.
NickFas is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New graphics card for 100 Alvin.C New Systems | Building and Buying 8 06-19-2008 06:10 PM
ASUS Xonar DX PCI-E sound card, recommend over XtremeGamer? Wildside New Systems | Building and Buying 0 05-13-2008 03:26 AM
Sound Card Tips EricB Computer Audio and Multimedia 2 02-18-2008 01:37 AM
SanDisk MicroSD Memory Card Not Working Andrew B. Phones, Tablets, and other Handheld Devices 1 02-14-2008 09:59 PM
Eye-Fi Wireless SD Memory Card Osiris Monitors, Printers and Peripherals 2 02-07-2008 08:22 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.