soundcard not working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-25-2006, 01:58 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
adam02's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 353
Default soundcard not working

AMD Sempron 3100+
1024MB RAM
Realtek AC97 stock

My soundcard was working before and Ive had the computer for 1 year or so...then all of a sudden it doesnt work...I can hear very loud sounds just about in the earphone if its pressed hard into my ear lol but thats it...no sound! Ive tried plugging in everywhere and ive updated to the latest sound driver and its not volume or any of that basic stuff, ive checked all that crap...so if yall cud help me out wud b wonderfull thanx..

*contact*
msn - anygivensunday@hotmail.co.uk
__________________

adam02 is offline  
Old 09-26-2006, 08:50 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 63
Default

have you tried a different sound card to cancel out a hardware issue?
diamond55 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.