Sound Problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-14-2005, 04:33 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Default Sound Problems

I have an emachines M3250 notebook with built in audio and i can't hear sound out of it, however if i plug in a set of headphones i can hear sound.

I have tried a system restore to go back a few days, all my audio controls are up, and i have tried reinstalling the drivers and nothing has worked. Anyone know what i could do to fix it?
__________________

duhh is offline  
Old 10-14-2005, 04:52 PM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Are your headphones Digital or Analog ?
__________________

__________________
brady is offline  
Old 10-14-2005, 08:42 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Default

does that matter?
duhh is offline  
Old 10-15-2005, 02:15 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 111
Default

Do you want some help? Does that matter?
__________________
The box said \"Requires Windows 98 or better\"....so I installed Linux. There\'s no going back.
GX1_Man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.