Sound issues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-02-2009, 09:24 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Default

Hi all.

i am running a 5.1 speaker system from realtek HD audio and have it set to 5.1
when i test the speakers on the control panel all are working....however..
i have never heard the subwoofer working outside of the test.

how do i get it to work as everything sounds a little flat.

thanks in advance

rob

sussed it out.
just needed to check the 'bass management' box in the control panel
__________________

__________________
robbiepemberton is offline  
Old 09-02-2009, 09:49 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Default Re: Sound issues

new problem now....
the audio mixer wont open from the taskbar
__________________
robbiepemberton is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What To Look For When Buying Computer Components Luke Monitors, Printers and Peripherals 25 01-07-2009 08:09 PM
Sound Card Issues Npotential Hardware Repairs and Troubleshooting 1 10-22-2008 12:59 PM
Strange sound problems Low Sound/Popping Sound/LOUD sound DavidJC Computer Audio and Multimedia 2 05-20-2008 07:13 PM
Issues trying to install and run 2 sound cards smiffy Computer Audio and Multimedia 1 10-23-2007 09:29 PM
Did my sound card die on me?? :( Nuggets Hardware Repairs and Troubleshooting 5 06-13-2007 11:17 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.