Sound Issue - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-13-2007, 02:01 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: louisiana
Posts: 12
Default Re: Sound Issue

peter is referring to a small connector from the cd-rom to the motherboard...other than power and ide
__________________

slayer420 is offline  
Old 07-13-2007, 03:19 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 64
Default Re: Sound Issue

oh no none. all i have from cd is power and ide nothing else.
__________________

Dieo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Did my sound card die on me?? :( Nuggets Hardware Repairs and Troubleshooting 5 06-13-2007 12:17 PM
Sound Card Issues!! Nuggets Computer Audio and Multimedia 1 06-12-2007 09:40 PM
sound card problems solkoe Hardware Repairs and Troubleshooting 3 05-27-2007 08:50 PM
Sound Card = owned? Fireheart Hardware Repairs and Troubleshooting 8 05-12-2007 02:29 AM
Mysterious Sound Problem PartySized Computer Audio and Multimedia 4 04-13-2007 04:55 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.