Sound card problem with 64-bit. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2005, 10:47 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Dec 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 511
Send a message via MSN to LegendBreath
Default Sound card problem with 64-bit.

I have upgraded my Windows to the 64-bit edition. Now, I installed the sound card drivers for my Asus K8V-X (for the on-board sound card). Before, I had that SoundMAX control panel (the little blue icon in the tray) that I could set my sound to 5.1. Now, since I upgraded to 64-bit, I don't have the SoundMAX control panel, so I don't know how to set my sound to 5.1. I'm SURE that there is a way to set it to 5.1.

So, does any way know how to set it to 5.1?
LegendBreath is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.