Slight GPU Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2014, 09:11 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
xMalcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: United States
Posts: 407
Send a message via AIM to xMalcom Send a message via Skype™ to xMalcom
Default Slight GPU Problem

So I bought a R7 260x the to other day to replace my GTX 460 SE. Since i got it the Computer Runs slower sometimes my fps in wow is constally under 30 on high settings. any one know what's going on?
__________________

__________________
xMalcom is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2014, 10:47 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Slight GPU Problem

Did you uninstall the Nvidia drivers before installing the AMD drivers?
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2014, 11:04 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
xMalcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: United States
Posts: 407
Send a message via AIM to xMalcom Send a message via Skype™ to xMalcom
Default Re: Slight GPU Problem

I did not. but after doing some reseach as well . i think it's the CPU Holding my back the Card I'm Running a Athlon 2 X4 640
__________________
xMalcom is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 12:10 PM   #4 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,294
Default Re: Slight GPU Problem

Nope. Previous drivers need to be completely moved with an uninstall and a wiper before putting the new set on or you'll have performance issues. If your CPU didn't hold you back before, it won't hold you back now. The 260x is not that powerful at all.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 04:11 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
xMalcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: United States
Posts: 407
Send a message via AIM to xMalcom Send a message via Skype™ to xMalcom
Default Re: Slight GPU Problem

Should i Uninstall Current AMD Drivers then reinstall
__________________
xMalcom is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2014, 04:37 PM   #6 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,294
Default Re: Slight GPU Problem

Yes. Uninstall both driver sets, then use Driver Cleaner/Sweeper to rid your machine of both sets. Then install the latest Catlyst set.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.