SLi Trouble - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-26-2007, 01:03 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
Default SLi Trouble

Hi, Today i revieved my new mobo an Asus P5N-E SLi this was good as i have been waiting for ages. This was all fine until i tried to use the SLi function. It just doesnt work. I get a Code 10 error in the device manager but only on the second card, my first one works fine. Ive tried installing and re installing new drivers for ma mobo and graphics plus running it on 1 card and then going to 2. I have also removed and reatatched both cards, the selecter and the SLi bridge. Nothing has worked please Help me.

My Spec is as follows:
Asus P5N-E SLi (nVidia 650i chipset)
Intel E6600 Core 2 Duo 2.4GHz
Giel 2Gb DDR2 RAM 667MHz
160Gb Seagate Barracuda SATA2 HDD
2x nVidia 7300Gt 256Mb
Arctic Power 700W SLi certifieed PSU
Thermaltake Suprano case


Thanks for your time
__________________

benholmes19 is offline  
Old 05-26-2007, 09:12 PM   #2 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: SLi Trouble

isnt there like a dip switch, jumpers, or in the BIOS setting to enable or disable the sli function ?
SYL\X/3K is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble connecting to the internet w/ wireless router AlfaSub Computer Networking and Internet Hardware 1 04-29-2007 11:33 PM
Will I get in trouble if I increase my net speed? Ioanni Computer Networking and Internet Hardware 3 04-28-2007 10:49 AM
Windows Cursor Patch Causing Trouble Osiris Microsoft Windows and Software 1 04-05-2007 11:18 AM
Having trouble getting a downloaded file Bendersterrier Internet Software and Browsers 1 03-28-2007 12:42 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.